20. okt
VANT: Bad Kompany består av sentrale spillere fra KIF og BIL og gjennomførte en solid førstejuledagsturnering i Fjellhallen. (Foto: privat).
 
Bad Kompany vant førstejuledagsfotball
Bad Kompany vant den årlige førstejuledagsturneringen i fotball i Fjellhallen.

Publisert: 29.des.2016 15:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:13

Ikke før hadde man slått opp øynene etter den store dagen, før det var tid for å finne fram fotballsko og leggbeskyttere og begi seg til Fjellhallen for den årlige førstejuledagsturneringen.

Prestisjefull

Turneringen er tradisjonell med masse folk og ikke minst prestisje, der målet er å vinne og trimme vekk noe av ribba fra dagen før.

Keeper for KIFs guttelag, Christian Bye Osakwe, ble kåret til turneringens beste spiller, i konkurranse med flere eldre og mer rutinerte lokale fotballspillere. Guttelaget spilte en god turnering, dog uten å vinne noen kamper. Men keeper Bye Osakwe sto som en vegg.

- Han er bare 15 år og går i tiende klasse. Han må jo være et stort fotballtalent, sier turneringsarrangør Johan Ramsøskar.

Jevnt

Bad Kompany slo Spermingham Tversover 1-0 i finalen, som ble veldig jevn, men der Bad Kompanys gode spillere fra KIF og BIL avgjorde kampen til sin fordel.

Bad Kompany hadde slått Finn5Feil i semifinalen, mens Spermingham Tversover slo Why Always Us.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no