18. okt
DRØM: Kirkenes badmintonklubb har vunnet drømmetanken til Norsk Tipping. (Arkivfoto).
 
Badmintonklubben vant drømmetank
Kirkenes badmintonklubb ble i august trukket ut som vinner av Norsk Tippings drømmetank. Gevinsten var besøk av landslagstreneren.

Publisert: 28.sep.2016 15:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:09

I august gjennomførte Norsk Tipping trekning av månedens drømmer i Drømmetanken. Denne gang var premien et besøk av landslagstrener i badminton, Vladimir Vangelov, samt en av Norges beste seniorspillere på herresiden. Dette skulle i utgangspunktet ha vært årets norske OL-kandidat Marius Myhre, men av ulike årsaker så blir det en av Norges aller beste, nemlig Peter Rønn Stenseth fra Bygdø BK.

Vinneren av månedens premie ble Kirkenes Badmintonklubb, som i søknaden sin tilbød å invitere spillere fra de øvrige badmintonklubbene i Finnmark til treningen med landslagsutøverne dersom de vant. Treningen blir kommende lørdag i Fjellhallen, der et 20-talls store og små spillere fra fire av finnmarksklubbene får anledning til en intensiv ettermiddag sammen med Vangelov og Stenseth, som også har følge av kommunikasjonsrådgiver Anne Marit Sletten fra Norsk Tipping.

- Dette vil være god PR for Kirkenes badmintonklubb og Finnmark badmintonkrets og sporten generelt, sier Elin Sagbakken og Aksel Espeseth i Kirkenes badmintonklubb.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no