22. okt
BEST: Dawid Glovacki fra Kirkenes Puckers ble kåret til beste keeper i årets Barents Open.
 
Barents Open ferdigspilt
I helgen ble ishockeyturneringen for barn og unge, også kalt Barents Open, ferdigspilt i Olenegorsk.

Publisert: 24.apr.2017 14:42
Oppdatert: 23.okt.2017 11:18

Det ble spilt Play off-finaler til sju russiske og et norsk lag. Kirkenes Puckers kom til Olenegorsk fredag kveld og fikk der sesongens siste trening på kunstis. Etter denne treningen begynte kampen om medaljene på lørdag.

Dramatikk

Først vant Tuloma Nikel 15-3 i kvartfinalen. Deretter ventet en dramatisk kamp mellom Puckers og Snezhnogorsk. Tidligere har Puckers vunnet to ganger mot dette laget, en gang i overtid og en gang etter straffeskudd. Denne gang tok Puckers ledelsen 1-0, men russerne slo tilbake og vant til slutt 10-6.

Håpet om medalje var med dette forsmedelige tapet borte for de norske representantene i Barents Open for denne gang. Men kampen om fjerdeplass var fortsatt åpen. Puckers andre kamp var mot Nikel. Nordmennene tok en tidlig 2-0-ledelse, men Nikel kom tilbake og det sto 2-2 etter første periode.

Puckers-spillerne var kalde som is og slo Nikel 8-3 og tok med det en respektabel fjerdeplass.

Bestemannspriser

Kirkenes Puckers fikk med seg tre prestisjetunge priser fra sesongens Barents open. Daniel Tihomirov fikk prisen som beste angriper, med 38 mål denne sesongen, Dawid Glowacki fikk prisen som beste målvakt, mens Rebeka Berglen fikk sympatiprisen.

Barents Open 2017 ble vunnet av Tuloma, som slo Polarny 6-3 i finalen. Tre av Puckers-spillerne er invitert til Murmansk kommende helg for et felles Metallurg-lag i turneringen Dobry Led.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no