18. okt
Vestfossen-spilleren slengte gjerdet overende og ropte "Jævla f***espillere" etter kampen. Nå beklager kapteinen oppførselen.
Foto: Yngve Grønvik
 
Beklager oppførsel til Vestfossen-spiller
Vestfossens kaptein, Hichem Bekkaoui, beklager oppførselen til en av Vestfossen-spillerne etter kampen i Bjørnevatn torsdag.

Publisert: 13.mai.2018 15:31
Oppdatert: 13.mai.2018 15:58

I det Fredrik Smeby gikk av banen, slengte han en del av gjerdet overende mens han brølte «Jævla f***e-spillere!». BILs nestleder Helge Bækø og Joakim Hansen, leder av yngres avdeling og vakt på kampen, stod like ved. Hansen ba Smeby kutte ut, men fikk beskjed om å holde kjeft. Like før hadde Smeby og BIL-spiller Ruben Sletten kommet i tottene på hverandre etter en takling på tillagt tid, og begge fikk gult kort.

– Jeg, klubben og spillegruppen beklager sterkt uttalelsen som kom etter kampen. Det er ikke slik vi vil fremstå, dette tar vi avstand fra, sier Bekkaoui i en melding til SVA.

– Vi vil takke Bjørnevatn for ett flott opphold og kamp. Må gi skryt for engasjementet blant supportere, spillere og media. Ikke minst klubben. Tusen takk for opplevelsen, skriver han.

Sportslig leder i BIL, Jørn Tysdal, sier de også har mottatt beklagelsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no