6. des
ISHOCKEYKAMP: Fra kampen mellom Kirkenes og Tromsø på Lillebanen sist lørdag. (Foto: Håvard Mækelæ).
 
BHL lar seg ikke stoppe av uvær
Barents Hockey League fikk utfordringer fra været denne helgen, men god reaksjon fra alle lagene og BHL-styret skulle gjøre det umulige mulig.

Publisert: 25.jan.2017 08:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:14

Opprinnelig var det planlagt BHL-tur til Nikel i helgen, men dette måtte flyttes til Kirkenes.

- Vi fikk beskjed om at fty fra Tromsø med Tromsø Stars er kanselert, veiene på Kola-halvøya stengt og ingen visste hvor langt den finske bussen fra Ivalo kom seg til Zapoljarny, sier William Sjøstrand i BHL-styret.

Organisering

Fredag 23.30 fikk Sjøstrand beskjed at fly fra Tromsø startet og kom til Kirkenes  natt til lørdag. Ved midnatt kom informasjonen fra de finske spillerne om at de kom seg til Zapolyarny likevel.

Lørdag morgen kom det ny beskjed om at veien i Russland var stengt til klokken 15 og Tromsø-laget måtte snu da de kom til Storskog og sette kursen tilbake til Kirkenes.

Det blir fort organisert alt som trenger å preparere reserve banen i Kirkenes og kampen mellom Tromsø og Kirkenes ble spilt på Lillebanen klokken 15 som planlagt.

Samtidig kom Ivalo i Nikel og Olenegorsk og kampene i Nikel startet også. Etter kampen i Kirkenes kunne begge lagene starte til Nikel for å spille der. Søndag kunne resten av turneringskampene spilles i Nikel. 

- En stor takk til alle spillerne og klubbens ledere for kjempebra jobb. BHL er en kraftig idrettsorganisasjon i tre land, som kan hive seg rundt når det er behov for det, sier Sjøstrand.

Tromsø- Kirkenes 9- 1 hvor Daniel Tihimorov skåret Puckers sitt mål. Kirkenes-Murmansk 2-13 med mål av Jonas Hermansen og Kristian Røste. Ivalo tapte mot Olenegorsk men vinner likevel over Tromsø etter straffeskudd. Nikel tapte mot 0-11 Murmansk og mot Olenegorsk.

Utestengt

Et styremøte i BHL lørdag utestengte to russiske veteranspillere fra Ivalo fra BHL ut sesongen 2017 for usportslig vold mot dommere og spillere. Lørdags kveld var det også BHL styre møte hvor var vaddtatt noen saker.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no