20. okt
DEBUTTANT: Markus Henriksen debutterte for Bjørnevatn IL mandag mot Alta 2 og kom fra det med stående karakter. Henriksen skapte en av få BIL-sjanser. Men han spilte fram til en offsideplassert Robin Pettersen.
 
BIL ble feid av banen
BILs kamp mot Alta2 ble aldri spennende. Til det var bortelaget for overlegne. 0-3 er stygge sifre og ikke ett mål for lite.

Publisert: 22.jun.2015 20:45
Oppdatert: 23.okt.2017 10:52

Bjørnevatn IL er i en real downperiode. Etter at laget begynte sesongen godt, har de slitt med å få ting til å stemme i de siste kampene.

- Vi var sjanseløse og ble i perioder totalt utspilt. Vi merker det også på trening, sier BIL-trener Dag Helmer Mathisen.

1-0 og 2-0 kom etter 13 og 14 minutter, begge målene nærmest ut av intet. Først var det Mathias Pedersen som fikk sende ballen i nettmaskene, mens Kenneth Thomassen doblet ledelsen knappe minuttet etter.

Det var noe giddaløst over BIL i ettermiddag. Pasningene satt ikke, innsatsen var ikke så god som den pleier, bortsett fra en brukbar periode mot slutten av kampen.

- Det er ikke noen unnskyldning, men vi hadde fire av våre faste spillere ute, sier Mathisen.

Selv om 2-0 sto seg til det 52. minutt, da Cato Ingilæ gjorde 3-0, var ikke BIL i nærheten av redusering. Jo, laget hadde en ball i nettet. Men da Robin Pettersen skåret etter pasning fra debuttant Markus Henriksen, så blåste dommer Darko Vucenovic.

Kampen var helmørk for de gule og blå. Trenere og spillere begynner nå å tenke på kommende helgs bortekamp mot Porsanger, den siste før sommeren.

- Den må vi bare vinne. Hvis ikke så kan vi rote oss ned i sumpa vi også, sier Mathisen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no