20. okt
SAMARBEID: Daglig leder Kai Blix Iversen i Byggmakker Kirkenes og styreleder Torbjørn Mortensen i Bjørnevatn idrettslag har inngått samarbeid.
 
BIL+Byggmakker=sant
Bjørnevatn IL og Byggmakker har inngått en samarbeidsavtale.

Publisert: 04.jul.2014 14:41
Oppdatert: 23.okt.2017 10:41

Avtalen innebærer at Bjørnevatn idrettslags i underkant av 500 medlemmer støtter idrettslaget ved å handle på Byggmakker.
– Når medlemmene handler på Byggmakker, så får de rabatt i butikken. Når året er gått, så vil en prosentdel av pengene som våre medlemmer har handlet her, tilfalle idrettslaget, sier styreleder i BIL, Torbjørn Mortensen.

Fortrolig

Verken BIL eller Byggmakker ønsker å gå ut med hvor stor andel av det BIL-medlemmene handler for som vil tilfalle idrettslag.
– Det er en fortrolig del av avtalen. Men dette er en vinn-vinn-situasjon for alle parter, både for medlemmene, idrettslaget og oss, sier daglig leder ved Byggmakker Kirkenes, Kai Blix Iversen.
Forslaget om samarbeidsavtalen kom i samtaler mellom partene.
– Meg bekjent er ikke denne type samarbeidsavtaler gjort før. Tidligere er det jo alltid medlemmene som har nytt godt av slike avtaler. Men vi har prøvd å tenke nytt. Nå får medlemmene rabatter, samtidig som en god slump penger også tilfaller idrettslaget. Ikke er det så mye medlemmene trenger å handle heller før medlemsavgiften er tjent inn, sier Blix Iversen.

Først

Dette er den første samarbeidsavtalen Byggmakker Kirkenes har.
– Det var tilfeldigheter som gjorde at det ble Bjørnevatn idrettslag. Men nå hadde vi datasystem og kontrollsystem til å inngå en sånn type avtale som nå testes ut. Det er også slik at dersom BIL-medlemmer skal i gang med byggeprosjekter, så får de selvfølgelig nyte godt av både rabatter og midler til idrettslaget, sier Blix Iversen.
– Dette er meget kjærkomne penger for idrettslaget vårt, sier Mortensen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no