19. okt
Dan Michael Randa og Kim Gjøran Nilsen, her fra helgas kamp
 
BIL fortsatt solid på toppen
Bjørnevatn tok imot slitne indrefjordinger, og slo dem 5-0. Hvis det blir tredjedivisjon neste år, blir det tøffere tak.

Publisert: 28.aug.2017 17:19
Oppdatert: 23.okt.2017 11:24

Dan Michael Randa satte inn tre mot Indrefjord på søndag og er fjerdedivisjons toppscorer med 19 seriemål. Kim Gjøran Nilsen og Donatas Montvidas satte inn hvert sitt.

Det ble rapportert om litt uinspirert fotball og «lugging» i deler av kampen, men det er kanskje ikke så rart at man mister litt konsentrasjon når alt har gått på skinner en hel sesong.

BIL leder serien med ni poeng når det er seks kamper igjen. De har ennå ikke tapt en eneste seriekamp i år og ser ut til å være uslåelige.

Hvis de får spille 3. divisjon neste sesong, noe som avgjøres i en kretsfinale, vil de møte lag som Lillestrøm 2, Tromsø 2, Lørenskog eller Mjølner. I tillegg til sportslige utfordringer kan det bli en økonomisk utfordring for klubben å måtte betale flybilletter for hele laget.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no