19. okt
LEDERMÅL: Morten urdal skåret ledermålet for Bjørnevatn IL. BIL ville vinne - og vant.
 
BIL har funnet vinnerflyten
Bjørnevatn IL gjennomførte en brukbar kamp og sendte fortjent Senjas andrelag hjem med 1-4-tap.

Publisert: 18.aug.2013 20:24
Oppdatert: 23.okt.2017 11:09

BIL-spillerne virker bedre trent og er et mer arbeidslag nå enn hva tilfellet var i vår.
Laget begynte kampen meget bra, tok ledelsen ved Morten Urdal etter ti minutter. Så slapp BIL Senja 2 mer med i kampen. Bortelaget hadde et par meget bra sjanser, før BILs gode kantspiller, Einar Guttormsen, nesten ut av intet kunne øke ledelsen til 2-0. Da var det fem minutter igjen av førsteomgangen.
I andre omgang var det tromsværingene som kom raskest ut av startblokkene. Senja 2 reduserte til 1-2 ved Tobias Sørensen etter 57 minutter.
Men hjemmespillerne viste mental styrke og slo tilbake. Lagets beste spiller, Dan Michael Randal nettet to raske. Først 3-1 på et frispark gjennom muren fra drøyt 20 meter, så 4-1 på et straffemål etter at kenneth Kurthi ble tatt.
Bjørnevatn ILs unge mannskap hadde i andre omgang ti spillere som har gått gradene i BIL. Trener Anton Romanov sa før andre halvdel av sesongen at målet er å berge plassen. Utsagnet står han fast på.
- Ja, det gjør jeg. Nå har vi spist opp luken til lagene foran oss. Jeg er godt fornøyd, selv om vi sluttet å spille etter å ha tatt ledelsen i første omgang. Så får vi 2-0 ut av ingenting og er inne i kampen igjen. De reduserer, men i stedet for å legge oss, kjører guttene på. Det fortjener de ros for. Vi får tre viktige poeng, men har fortsatt mye arbeid igjen før vi er trygge, sier Romanov.
BIL møter kommende helg Tverrelvdalen i Alta, en meget viktig kamp i bunnstriden. Så kommer Porsanger på besøk i Bjørneparken på augusts siste dag.
Les mer i tirsdagsavisen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no