13. okt
GULT: I lokalderbyet mellom BIL og KIF i oktober haglet det med gule kort. Her er det Michael Michael Wold Mikkelsen som får gult kort av dommer Sander M. Bråten Johannessen. Likevel vant BIL årets Fair Play-pris. (Arkivfoto: Tor Sandø).
 
BIL mest Fair Play
Bjørnevatn IL er kåret til årets Fair Play-klubb i Finnmark fotballkrets. Dag Helmer Mathisen, som er trener for BILs A-lag sier prisen er meget gledelig.

Publisert: 29.des.2014 09:39
Oppdatert: 23.okt.2017 10:46

- Det var veldig artig og noe overraskende. Når det gikk dårlig sportslig, så er jo dette noe å ta med seg fra årets sesong. På A-laget vårt fikk vi jo noen røde og gule kort gjennom sesongen, men det er artig å få en slik pris i førjulspresang. Det tar vi med oss inn i det nye året og den nye sesongen, sier Mathisen.

Fagansvarlig for Fair Play i NFFs utviklingsavdeling, Henrik Lunde, sier at kåringen av årets Fair Play-klubb er en flott tradisjon.

- Her ærer NFF den som æres bør. Klubber som har gjort en fremragende innsats med Fair Play. Det er fantastisk å se hvor mye klubbene gjør, og hvordan trivsel på det enkelte lag og samholdet i hele klubben påvirkes av et fokusert arbeid på holdninger og verdier, sier Lunde.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no