18. okt
KAMP: Etter 0-12 for Fløya er det en kamp for tilværelsen for Bjørnevatn IL i 3. divisjon, sier trener Dag Helmer Mathisen.
 
BIL tapte 12-0 for Fløya
Målene rant inn da BIL var i Tromsø.

Publisert: 07.sep.2014 21:13
Oppdatert: 23.okt.2017 10:42

Det sto 3-0 før det var gått ti minutter. Og det ble mye etterhvert. Vi hadde en stor sjanse, ellers var det enveiskjøring, sier trener Dag Helmer Mathisen.

Med BILs faste keeper Fredrik Falle på Bali og angriper Einar Guttormsen lagt opp, så begynner det å bli tynt i BIL-stallen. 15 år gamle Kristoffer Amble Mathisen fikk sin ilddåp i BIL-målet mot Fløya.

- Det er tøft for en 15-åring å slippe inn ni mål sånn. Dette er hele laget som må ta ansvaret. Men det er synd for hans del. Vi er i en situasjon der vi må bruke en del unggutter. Og da er det synd at de må oppleve slike kamper, sier trener Mathisen.

Neste helg kommer Skjervøy til Bjørneparken.

- Da må vi bare bite fra oss. Vi trenger poeng nå og må bare brette opp ermene, sier Mathisen.

BIL har tynn stall og kommer sannsynligvis til å hente flere spillere kommende uke. Blant annet er det snakk om en keeper og spiss fra GSV. Begge disse har erfaring fra andredivisjonsspill.

Les mer om Bjørnevatn IL i tirsdagsavisen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no