18. okt
MÅL: Morten Nybak Urdal er en målsnik for Bjørnevatn IL. Etter et godt skudd fra Kenneth Kurthi, slår Lyngen/Karnes-keeperen ballen ut i feltet, og der er Nybak Urdal på plass.
 
BIL tok poeng - KIF tapte
Bjørnevatn IL kjempet seg til ett poeng, mens Kirkenes IF tapte på overtid.

Publisert: 02.jun.2013 21:20
Oppdatert: 23.okt.2017 10:48

Bjørnevatn IL spilte en god kamp, skapte mange sjanser og fortjente det ene poenget de fikk mot Lyngen/Karnes i Bjørneparken søndag.
BIL startet kampen best, var aggressive og skapte flere brukbare sjanser. Men det var tromsværingene som fikk det første målet. Morten Nybak Urdal utliknet fra kort hold og BIL var så absolutt med i kampen. I andre omgang var det Lyngen/Karnes som igjen tok ledelsen, ved et selvmål av Lars Johansen. Igjen kjempet BIL seg inn i kampen da Glenn Roar Andreassen berget det ene poenget for hjemmelaget med en av sine første spark på ballen helt mot slutten.
I en heller svak hjemmekamp, ble det et forsmedelig 2-3-tap for Kirkenes IF mot Ishavsbyen søndag kveld.
Aleksandr Babachin fikk korrekt marsjordre etter to gule kort. Ishavsbyen tok ledelsen kort tid etter og et hjemmelag som knapt hadde fått til noe som helst gikk til pause.
De blå-hvite gjorde sitt beste for å komme tilbake i kampen, men slet med å skape sjanser. Ishavsbyen økte ledelsen, før KIF begynte å forstå at de måtte kjempe for poengene. Sakte, men sikkert kjempet de seg inn i kampen. Da kom også målene. Først ved Preben Røtvold, før Daniel Mikkelsen fikk kjempet ballen over streken rett før 90 minutter var gått. Da gikk KIF for tre poeng og satset det meste framover, men istedet for at poengene ble igjen i Kirkenes, så var det Ishavsbyen som kunne sjekke inn til Tromsø med tre poeng i kofferten.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no