19. okt
GODFØLELSEN: BIL hadde kniven på strupen og måtte vinne mot Tverrelvdalen pinseaften. Og gjorde det. Til stor glede for BIL-trener Anton Romanov (til venstre) og målscorer Kenneth Kurthi.
 
BIL tok sine første poeng
Bjørnevatn IL tok defensive grep og sikret tre viktige poeng etter 1-0 hjemme over Tverrelvdalen.

Publisert: 18.mai.2013 18:07
Oppdatert: 23.okt.2017 10:45

Med 47-årige Sigbjørn O. Kurthi i mål, Dan Michael Randa som midtstopper og ellers mye fokus på det defensive, så sikret BIL seg sine første tre poeng.
- Vi måtte gjøre noen grep etter 24 baklengsmål på fire kamper. Dette fikk vi igjen for mot Tverrelvdalen. Kanskje har all fokuset vi har hatt på det defensive arbeidet gått ut over det offensive, men vi hadde kniven på strupen i dag. Jeg er stolt over spillerne, sier BIL-trener Anton Romanov.
Til tross for at BIL spilte bunnsolid bak og slapp bare Tverrelvdalen til en sjanse i hver omgang, så hadde de gule-blå også noe å by på offensivt. Målet kom etter 19 minutter, da Kenneth Kurthi lot det stå til, skjøt fra 20 meter og sendte ballen i hjørnet bak Tverrelvdalen-keeper Aleksander Ellingsen. Det var et mål som smakte for de rundt 70 tilskuerne som var i Bjørneparken. Og som sterkt ønsket at BIL skulle ta sine første poeng etter en mager sesong så langt.
- Vi har slitt, men nå er vi på gang. Nå skal vi fortsette satsingen, gjøre gode treninger og stille maksimalt forberedt i bortemøtet med Porsanger neste helg, sier Romanov.
Til den kampen er også keeper Zarko Darmanovic klar. Da blir nok Kurthi henvist til en plass på benken.

Faktaboks

KAMPFAKTA 3. divisjon avdeling 12:
Bjørnevatn IL-Tverrelvdalen 1-0 (1-0). Bjørneparken, cirka 70 tilskuere.
Mål:
1-0, Kenneth Kainulainen Kurthi (19).
BILs lag: Sigbjørn O. Kurthi, Hallvar Karikoski, Dan Michael Randa (Glenn-Roar Andreassen 57), Jarle Ulvang Aanstad, Sondre Nilsen, Kim-Gøran Nilsen (Kristian Lantho Emanuelsen 89), Daniel Angelsen Paulsen, Michael Wold Mikkelsen, Kenneth Kainulainen Kurthi, Jonas Lorentzen (Ørjan Sundfær Kristoffersen 69), Morten Nybak Urdal.
Gule kort: Kenneth Kainulainen Kurthi (BIL) og Fredrik Arnesen (Tverrelvdalen).
Banens beste: Kim-Gøran Nilsen, Bjørnevayn IL.
Tverrelvdalens beste: Aleksander Ellingsen.
Dommer: Darko Vucenovic, Polarstjernen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no