18. okt
MÅL: Fire mål skåret Bjørnevatn mot Hammerfest, fordelt på (fra venstre) Dan Michael Randa, Kenneth Kurthi (to) og Anton Romanov.
 
BIL vant 4-1 - KIF vant 3-1
Bjørnevatn IL spilte en meget god kamp og vant fortjent 4-1 over Hammerfest i Bjørneparken. Det samme gjorde Kirkenes IF som vant 3-1 over Skarp.

Publisert: 12.sep.2015 17:04
Oppdatert: 23.okt.2017 10:55

BIL begynte best og bortsett fra en periode i første omgang, så var dette BILs kamp fra ende til annen.

Et kvarter var gått da evighetsmaskinen Kenneth Kurthi skåret etter et gjennomspill. Etter en drøy halvtime utliknet Anton Pejic på et ganske så billig straffespark.

Hammerfest hadde bestemt seg for å ta en tidlig ledelse i andre omgang, men i stedet var det Kurthi som kunne gi hjemmelaget ledelsen to minutter ut i kampen. Kurthi fikk løpe ganske så uforstyrret og legge ballen forbi Vitalijs Artjomenko i HFK-buret. Da var det ganske så tamt i borteforsvaret.

Hjemmelaget fortsatte å trille ball og fikk belønning. Dan Michael Randa gjorde 3-1 etter fint forarbeid av kaptein Daniel Paulsen. HFK hadde noen farlige sjanser og ville ha straffespark, og dommer Darko Vucenovic hadde fløyta i munnen, men lot være å blåse. Da gikk det en kule varmt for bortelagets spillere. Kaptein Ørjan Duurhuus fikk rødt kort da han hadde en vel tøff takling på Randa. Og dermed hadde ikke hammerfest mye mer å stå i mot med.

BIL fastsatte sluttresultatet til 4-1 på en perle av et mål, med opprulling fra høyre og der innbytter Anton Romanov fikk æren av å skyte ballen i mål. Dermed ligger BIL på en femteplass i tredjedivisjon.

KIF slo Skarp 3-1 i Tromsø i ettermiddag. Kampens store spiller, Jørgen Jerijärvi Nilsen, sto for to av målene, mens Henrik Floer sto for den siste nettkjenningen. I tillegg bommet Jerijärvi Nilsen på et straffespark.

Les mer om BIL- og KIF-kampen i tirsdagsavisa.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no