6. des
FORTJENT: Jarle Ulvang Aanstad var blant BILs beste spillere i siste kamp før sommerferien mot BUL. Her i duell foran BUL-målet i andre omgang.
 
BIL vant fortjent
BIL slo Bossekop 2-1 og tok med det tre viktige poeng i bunnstriden.

Publisert: 05.jul.2014 15:44
Oppdatert: 23.okt.2017 10:41

Seieren til BIL var fortjent nok. BIL hadde de fleste sjansene og hadde ballen mest. Begge lagene ble dyktig slitne mot slutten og selv om det ble noen oppkavede minutter mot slutten, så var det BILs supportere og spillere som kunne rekke armene i været til slutt.

BUL kom med bare elleve spillere til Bjørneparken lørdag og selv om de yppet seg litt mot slutten, så tok BIL en sjelden seier. Med denne seieren tar Bjørnevatn IL sommerferie med åtte poeng.

Det var BIL som begynte kampen i Bjørneparken lørdag best, men dog uten å spille seg fram til de store sjansene. Men etter 34 minutter så fikk hjemmelaget straffespark. Dan Michael Randa gjorde ingen feil. Sendte ballen nede til venstre for keeper, ballen smalt i stanga og i bakhodet på BUL-keeperen og i mål.

Første omgang ble heller tam og kjedelig. Men i andre omgang skjedde det mer. Lars Mentyjærvi Hølvold hadde en kjempesjanse alene med keeper tidlig i omgangen. Ballen gikk i tverrliggeren. Etter 65 minutter kom utliokningen, da Jon Steinar Eriksen skåret alene med keeper Fredrik Falle. Bare minuttet etter det igjen gikk BIL opp til 2-1, da BUL-keeperen glapp en heading fra kim Gøran Nilsen. Ballen gikk inn og de 90 tilskuerne som var på denne viktige hjemmekampen kunne juble.

Avslutningen på kampen ble spennende. Spillet vekslet og det var brukbare sjanser til begge lag. BIL-supporterne visste at flere av kampene hadde vippet mot slutten og at slitne BIL-bein hadde ført til tapte poeng tidligere. Også denne gang slet flere av BIL-spillerne med krampe og slitne bein, men denne gangen ble iallefall poengene igjen i Bjørneparken.

Dermed kan BIL ta sommerferie på tiendeplass. Neste kamp er hjemme mot Skarp 2. august.

Les mer om BIL-kampen i tirsdagsavisa.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no