20. okt
POSITIV: Dan Michael Randa (til venstre) skåret to og Kenneth Kurthi (i midten) ett mål mot Tverrelvdalen. Trener Anton Romanov gleder seg til seriestart. (Arkivfoto: Tor Sandø).
 
BIL videre i cupen
Bjørnevatn gikk i helgen videre til andre kvalifiseringsrunde i Norgesmesterskapet etter 4-2 over Tverrelvdalen.

Publisert: 20.mar.2017 16:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:17

Kampen ble spilt i Finnmarkshallen i Alta.

Bjørnevatn tok initiativet fra start. Dan Michael Randa ga laget ledelsen etter tretten minutter. Kenneth Kurthi doblet ledelsen etter 32 minutter. 0-2 var også pauseresultatet. BIL fortsatte å presse Tverrelvdalen og da Randa ga de gule blå ledelsen 3-0 etter en drøy time, var kampen i realiteten avgjort. BIL slapp litt på gassen mot slutten. Stein Arne Mannsverk reduserte til 1-3 seks minutter før slutt. Innbytter og guttespiller Kabamba Kalabatama skåret så sitt første mål for BIL senior, før Jørgen Nord reduserte til 2-4 i overtidsminuttene.

I rute

BIL-trener Anton Romanov var svært godt fornøyd med innsatsen til det unge BIL-laget.

- Vi har en god blanding av rutinerte og unge spillere. Dette var en solid gjennomføring, som jeg er meget godt fornøyd med. Vi leder 3-0, er bunnsolide og kompakte bakover og når vi ikke har ballen og med god kontroll bakover. Vi blir litt sliten på slutten og slipper opp litt. Det ble litt smårusk, blant annet med to reduseringsmål, men alt i alt er jeg godt fornøyd med hvordan laget framsto, sier Romanov.

- Betyr denne kampen at dere ligger godt an til seriestart?

- Ja, det vil jeg si. Men vi har nok å jobbe med, bevares, sier Romanov.

BIL reiste til Alta med fire innbyttere. Erfarne spillere som Jonas Lorentzen, Lars Mentyjærvi Hølvold, Glenn Roar Andreassen og Kim Gøran Nilsen var igjen hjemme.

- Vi satset ungt denne gang, men bredden i stallen er god, så vi ser absolutt positivt på fortsettelsen. Bjørneparken er grønn og spilleklar, så nå gleder vi oss til å komme i gang, sier BIL-treneren.

BIL og KIF

Både BIL og KIF er nå kvalifisert til andre kvalifiseringsrunde. Hos Finnmark fotballkrets får vi opplyst at det ikke er avgjort om de to sør-varangerlagene møter hverandre i neste runde. Dette blir først avgjort når alle kampene i den første kvalfiseringsrunden er spilt.

De to siste lagene fra Finnmark som skal spille denne runden, er Honningsvåg og Hammerfest. Den kampen spilles i Finnmarkshallen kommende lørdag. Andre kvalifiseringsrunde skal spilles den første uken i april.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no