18. nov
Branko og Kabamba Tumba Kalabatama, her under feiring av mål i seieren mot Lillestrøm i vår. Til venstre Branko Darmanovic. Foto: Yngve Grønvik
 
Bjørnevatn banket seg oppover i bunnoppgjør
BIL vant en viktig kamp mot nedrykkskonkurrent.

Publisert: 01.jul.2018 17:54
Oppdatert: 02.jul.2018 12:12

De blågule har vaket rundt nedrykksstreken etter noen stygge tap på forsommeren. Siste hjemmekamp før ferien var et slikt oppgjør som BIL må komme seg seirende gjennom hvis de skal ha håp om 3. divisjonsspill også neste år.

Skedsmo lå med fem poeng på nest siste plass før kampen, mens Bjørnevatn lå på plassen over med elleve. I Bjørneparken har betydelig sterkere motstandere blitt rent i senk, og Skedsmo-kampen skulle vise seg å bli grei skuring.

Dan Michael Randa og Kabamba Tumba Kalabatama ga BIL 2-0-ledelse til pause.

Midtveis i andre omgang hadde Skedsmo en farlig sjanse til redusering ved et halv volley-skudd som gikk i stolpen. De fikk også et mål annullert for offside. Og verken de eller hjemmelaget fikk noen flere scoringer i kampen.

2-0 ble derfor sluttresultatet. Det sendte BIL rett over nedrykksstreken. Neste lørdag møter de serieleder Eidsvold TF borte, og 14. juli drar de til Gjelleråsen (4. plass) for siste kamp før ferien. 

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no