20. okt
GULL: Kaja Bergersen tok gull i sin klasse i det store og tradisjonsrike stevnet i Boden i Sverige i helgen. Her fra Oktoberstevnet. (Begge foto: Tor Sandø).
 
Brytere i Vardø og Boden
Kirkenes Atletklubb hadde brytere i Boden i Nord-Sverige og i Vardø siste helg. Bryterne gjorde en meget god figur. I Boden...

Publisert: 03.nov.2016 22:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:10

Kirkenes Atletklubb hadde brytere i Boden i Nord-Sverige og i Vardø siste helg. Bryterne gjorde en meget god figur. I Boden var det 192 deltakere fra Sverige, Finland og Norge. KAK deltok i dette stevnet for 42. gang og stilte med seks brytere og Sergey Kozhukhov som reiseleder. Kaja Bergersen i ungdim kvinner, 52 kilo, vant sin klasse på en overbevisende måte. Gutter 15-bryterne Gaute Bergersen (40 kilo) og Edvard W. Rønning (53 kilo) fikk begge en sølvmedalje. Piker 15-bryterne Arianne Must (44 kilo) og Stina M. Pettersen (62 kilo) fikk henholdsvis en femte- og en fjerdeplass. Anatoli Bogdanov i ungdom, 76 kilo, ble nummer fire i sin klasse. I Halloween-stevnet i Vardø lørdag stilte KAK med to knøttebrytere, Dana Berejkova og Julie Sofie Kristoffersen. Ifølge lagleder Vegar Olsen var begge så heldige at de fikk fem kamper i 28-kilosklassen og begge viste stor innsats.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no