18. okt
BERGET: Daniel Mikkelsen sørget for poengdeling på Alfheim etter at Milos Vucenovic hadde satt inn 1-2. (Foto: Tor Sandø)
 
Daniel berget poenget
Daniel Mikkelsen dundret inn utligningsmålet for KIF og sørget for poengdeling på Alfheim med 2-2.

Publisert: 25.aug.2014 23:00
Oppdatert: 23.okt.2017 10:42

- Skarp er ikke noe dårlig lag, og å møte dem på hjemmebane på Alfheim, visste vi kunne bli tøft. Da er det litt skuffende at vi burde ha slått dem, sier KIF-trener Espen Bruer.

Blandede følelser

- Vi spilte en dårlig førsteomgang. Det var ikke noen duellkraft, ikke noe innsats. Vi begynte bra, men så var det akkurat som spillerne trodde det skulle gå av seg selv. Jeg vet ikke hva det skyldtes, sier han.

Resultatet av innsatsen fra gjestene ble at de lå under med to mål til pause.

- Når det gikk som det gikk, er vi glade for å ta poeng, men vi burde ha vunnet, sier Bruer.

Kom tilbake

KIF løftet seg nemlig og kom tilbake i andre omgang.

- Vi gjorde et par endringer i pausen og spilte en helt annen fotball i andre omgang. Det vi ikke fikk til i første omgang, spilleglede, intensitet, hurtighet, det fikk vi til i andre. Hadde vi spilt to andreomganger, hadde vi vunnet, sier Bruer.

Tøft program

- Men det er lenge siden vi har tapt. Vi tar poeng, og det bra. Hvis vi vinner hjemme og ikke taper borte, så tar vi jo poeng, men nå kommer kanonene i tur og orden på hjemmebane. Først er det Hammerfest, og så TIL2, Fløya og Senja, så vi har en del tøffe hjemmekamper nå på slutten av sesongen, sier han.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no