20. okt
Arkivfoto: Yngve Grønvik
 
De beste i Finnmark til Kirkenes-badminton i helga
40 stiller til Finnmarksmesterskap og kretsmesterskap i Fjellhallen. Der må Ingelin og Karina kjempe blant gutta.

Publisert: 26.jan.2018 08:15
Oppdatert: 26.jan.2018 08:15

Lørdag og søndag møtes et godt knippe badmintonspillere fra fylket i Kirkenes. Da arrangerer nemlig Kirkenes Badmintonklubb kombinert Finnmarksmesterskap og kretsmesterskap.

- Badminton i Finnmark krets har opplevd en spillerflukt gjennom de siste par årene, men for Kirkenes sitt vedkommende synes det som det er en opptur igjen. I alle fall stiller det et førtitalls utøvere til helgens dyst i Fjellhallen, sier Aksel Espeseth i klubben.

- Majoriteten av spillere er i klassen Herre senior A. Dog med et islett av klubbens to beste damespillere; Ingelin Espeseth og Karina Andreassen. Det blir interessant å følge disse to damene blant de etablerte herrespillere. Jentene kan ikke kåres som kretsmestere hvis de nå skulle vinne, men matchtrening trenger de begge to, og de bør kunne markere seg blant gutta, mener han.

- Karina er ranket topp tre i klassen U15 og Ingelin synes å gjøre et solid comeback på courten.

- Fjellhallen er åpen med heftige kamper og kafe gjennom hele lørdag og halve søndag og det er bare å stikke innom. Entreen er fritt fram, påpeker Espeseth.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no