20. okt
NY FOTBALLSKOLE: I juni er det igjen klart for Pasvik international, som samler fotballjenter- og gutter (og instruktører) fra Norge, Russland og Finland.
 
Det 28. Pasvik International
11. og 12. juni er det igjen duket for fotballturneringen Pasvik International. Dette er 28. gang fotballspillere inviteres til Svanvik.

Publisert: 12.apr.2016 20:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:03

På Pasvik International møtes ungdom fra Norge, Finland og Russland til alvor og lek i vakre Pasvik. 

Fire baner

Fotballturneringen går som sjuerfotball på to grusbaner og to gressbaner. Kjente fotballprofiler tilrettelegger fotballskolen slik at utbyttet blir best mulig for både spillere og ledere. 

IL Pasvik Hauk er i full gang med planlegging, og som alle foregående år legger de ned krefter i å finne gode instruktører til fotballskolen.

– Allerede nå har vi fått bekreftet at tidligere instruktører som Andy McKnight og Igor Aase kommer til oss igjen, sier leder for arrangementet, Anja Uglem.

Arrangementet er som tidligere for smågutter, lillegutter og jenter. Arrangørene inviterer lag fra både Russland og Finland, og satser på en god internasjonal fotballhelg. 
I tillegg til Tine fotballskole og turnering blir det som vanlig også ulike sosiale arrangement på lørdag ettermiddag og kveld. For lederne blir det også fotballfaglig miniseminar lørdag kveld.

250 fotballspillere

IL Pasvik Hauk leier rom på Pasvik Folkehøgskole og Pasvik skole, så rammen rundt arrangementet legger godt til rette for at både fotballspillere og trenere skal få en trivelig helg. 

– Invitasjonen er sendt ut til klubbene, og IL Pasvik Hauk gleder seg til å ta imot 250 flotte fotballgutter- og jenter i Pasvik. Påmeldingsfristen for arrangementet er 18. april, sier Uglem.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no