19. okt
FOTBALLSKOLE: Under Pasvik International blir det både fotballskole og fotballturnering som vanlig. Her fra fjorårets arrangement.(Arkivfoto).
 
Det 29. Pasvik International i juni
10. og 11. juni er det igjen duket for fotballturneringen Pasvik International. I år arrangeres fotballskolen og turneringen for 29. gang.

Publisert: 03.feb.2017 18:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:14

Her møtes ungdom fra Norge, Finland og Russland til alvor og lek i vakre Pasvik. Fotballturneringen går som sjuerfotball på to grusbaner og to gressbaner. Kjente fotballprofiler tilrettelegger fotballskolen slik at utbyttet blir best mulig for både spillere og ledere.

Planlegging

Det er drøyt fire måneder igjen til Pasvik International 2017. Arrangementskomiteen har tenkt lenge på årets arrangement.

- IL Pasvik Hauk er i full gang med planlegging, og som alle foregående år legger vi ned krefter i å finne gode instruktører til fotballskolen, og allerede nå har vi fått bekreftet at Andy McKnight, Harald Sørensen og Eivind Braaten Blix kommer til oss igjen. I tillegg har en av Chelseas akademitrenere, Andy Ross, takket ja til å stille som instruktør. Vi har også flere aktuelle kandidater som har lyst til å komme, og som prøver å få plass til et Pasvikbesøk i sin travle timeplan, sier arrangementsleder Angjerd Toreid i IL Pasvik Hauk.

Arrangementet er som tidligere for små- og lille- gutter og jenter.

- Vi inviterer lag fra både Russland og Finland, og satser på en god internasjonal fotballhelg. I tillegg til fotballskole og turnering, blir det også ulike sosiale arrangement på lørdag ettermiddag og kveld. For lederne blir det som vanlig også fotballfaglig miniseminar lørdag kveld. Vi leier rom på Pasvik Folkehøgskole og Pasvik skole, så rammen rundt arrangementet legger godt til rette for at både fotballspillere og trenere skal få en trivelig helg.

Påmelding

Invitasjonen blir i disse dager sendt ut til klubbene, og IL Pasvik Hauk gleder seg til å ta imot 250 flotte fotballgutter og -jenter i Pasvik. Påmeldingsfristen for arrangementet er i midten av april.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no