19. okt
Brage Andreassen, her fra en tidligere hjemmekamp.

Foto: Håvard S. Mækelæ
 
Dobbelt hat-trick på Brage da KIF tok knusende seier
Brage Andreassen (22) ble dagens mann på Kirkenes stadion

Publisert: 09.sep.2018 17:19
Oppdatert: 09.sep.2018 18:02

Indrefjord lå nest sist med seks poeng og 55 minusmål da de ankom Sør-Varanger for søndagens oppgjør mot Kirkenes IF i 4. divisjon fotball herrer.

Og bedre skulle det ikke gå denne gangen. Laget, som ligger nest sist på tabellen, hadde i snitt sluppet inn 4,5 mål per kamp hittil i sesongen. Og søndag ble det endatil det dobbelte av det i buret bak keeper Jo Richard Bjørn Tore Hovden.

Kaptein og spiss Brage Andreassen åpnet ballet med 1-0. Da hadde det gått en halvtimes tid av kampen uten særlig store begivenheter, meldte klubben selv i sin kampoppdatering på Facebook.

Men derfra og inn var det ingen tvil om hvem som regjerte. Andreassen lot klubbkompisene Kristian Brynestad og Jørgen Nilsen Jerijærvi (ett spillemål + straffespark) ta over en stund, før han stjal showet igjen.

Det ble både fem, seks, sju, åtte og ni-null i ettermiddagssola på Kirkenes stadion før han ga seg for dagen. Med andre ord seks mål til sammen på 22-åringen. Dermed ligger han og Jerijærvi nå på delt tredjeplass på scoringslista med 17 mål hver.

KIF har etter helgas 9-0-seier befestet sin fjerdeplass på tabellen, seks poeng foran Tverrelvdalen, som tapte ukas kamp. Videre oppover ligger Alta 2, Porsanger og Norild.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no