22. okt
KM-GULL: Caroline Bugge Pedersen sammen med hesten Bergeruds Aragorn. Her etter å ha tatt gull i idividuelt KM i Tana.
 
Drar inn gull etter gull
I løpet av to helger har 17 år gamle Caroline Bugge Pedersen tatt to gull i dressur, og det er vel fortjent.

Publisert: 11.aug.2016 15:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:07

Av Anneli Kalliainen Kyrrø

Forrige helg tok hun laggull i det nordnorske mesterskapet i Målselv sammen med lagvenninne Veronica Johnsen. Denne helga var det individuelt kretsmesterskap i Tana, og sammen med hesten sin red hun to nye programmer og tok seieren i seniorklassen.

Jobber hardt

Pedersen jobber hardt for å få resultater, og Kristin Kildemo, nestleder i Sør-Varanger Rideforening, forteller at det ofte blir mye jobb for Caroline.

– Alt hestestell og stallarbeid, som møkking, høybæring, foring og pussing av utstyr tar tid, så to-tre timer i stallen hver dag er ikke uvanlig for en hestejente, påpeker Kildemo.

Godt team

Hesten Caroline jobber med er Bergeruds Aragorn, og hun har hatt hesten i to år. Kildemo forteller at i løpet av de to årene, har de to utviklet seg til et svært godt team.

– Å bli god i dressurridning er krevende, og som alle andre ryttere tilbringer Caroline mye tid i stallen. Ikke bare skal hun og hesten trene sammen, Caroline må også trene, forteller Kildemo. Hun påpeker at det som i alle andre idretter, koster å satse.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no