22. okt
NORGESCUP: Jørgen Tharaldsen fra Jarfjord ligger nå som nummer åtte i norgescupen.
 
EM er neste
Motocrosskjører Jørgen Tharaldsen varmet opp til EM med norgescup sist helg.

Publisert: 24.apr.2016 09:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:03

Tharaldsen fra Jarfjord kvalifiserte seg videre i Europamesterskapet tidligere i vår, i heat som gikk i Nederland. Neste EM-start er i Kegums i Latvia i månedsskiftet april-mai.

Men motocrosskjøreren fra Sør-Varanger har hatt fart i hjulene også utenfor EM-banene.

- Sist helgs kjøring foregikk på Sola utenfor Stavanger. Her gikk første runde i norgescupen i MX og Jørgen kjørte i klassen MX 1/3, forteller Bjørn Tharaldsen.

- Jørgen ble nummer tre i kvalifiseringsheatet. I første heat havnet han i en crashstart og lå i utgangspunktet sist, men han klarte å kjøre seg opp og lenge som nummer ni. I mål var han nummer tolv.

Tharaldsen forteller at andre heat startet mye bedre. Jørgen kom raskt ut og lå lenge som nummer tre. Den plasseringen greide han ikke å holde. han kom i mål som nummer sju.

- Sammenlagt ligger Jørgen nå som nummer åtte i norgescupen, forteller Bjørn Tharaldsen og formidler at Jørgen er godt fornøyd med helgens kjøring.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no