18. okt
TILBAKE: Espen Johsen spilte noen kamper for sin gamle klubb i fjor. Nå er han tilbake permanent, etter to og en halv sesong i Alta. (Arkivfoto: Tor Sandø).
 
Espen Johnsen kommer hjem
Kirkenes IF har gjort en knallsterk vår i 3. divisjon så langt. Laget blir kraftig forsterket i høstsesongen når Espen Johnsen kommer hjem fra Alta.

Publisert: 10.jun.2015 07:00
Oppdatert: 23.okt.2017 10:52

Klubben og Johnsen er enige om å avslutte kontrakten etter vårsesongen, med virkning fra 29. juni, opplyser Alta IF på sine nettsider.

- Det ligger ingen dramatikk bak termineringen, skriver Alta If. Johnsen har spilt for Alta IF siden før 2013-sesongen. Han har spilt 24 kamper, sju av disse fra start og skåret to mål. Selv sier Johnsen til klubbens nettsider at han ikke har slått helt igjennom, men fått masse verdifull erfaring og fått smakt på toppfotballen. Dette var også et mål før han dro vestover. Johnsen vil være en real forsterkning i KIFs kamp om opprykk. Han skal med være klar for høstsesongen, som sparkes i gang borte mot Hammerfest 1. august. Første hjemmekamp i høst er mot Tromsø 27. august.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no