18. okt
LÅN: Espen Johnsen gikk fra KIF til Alta før fjorårsessongen. Nå spiller han vårsesongen for KIF.
 
Espen Johnsen lånes til KIF
Alta-spiller Espen spiller våren for KIF.

Publisert: 01.apr.2014 10:18
Oppdatert: 23.okt.2017 10:38

Den 20-årige midtbanespilleren kom til Alta foran fjorårssesongen og fikk for kort tid siden en proffkontrakt med Alta IF. Ifølge førstedivisjonsklubbens hjemmeside, så ønsket klubben å sørge for at Espen får nok spilletid, siden Alta har god dekning på midtbaneplass
Da Alta sikret seg Christian Reginussen og Vegard Bråthen mandag, så ble det klart at Johnsen går på lån til sin tidligere klubb.

Luksusproblem

KIF-trener Espen Bruer er meget fornøyd med å få inn Espen.
– Dette er en kanonsignering for oss, sier Bruer.
Han poengterer at dette ikke var en aprilsnarr, all den tid lånet ble signert et kvarter før mars ble april.
– Espen går rett inn på vårt lag og vil heve elleveren vår. Han vil for det meste trene med Alta, men spille kamper for oss denne våren, sier Bruer.
KIF skal kommende lørdag spille NM-kvalifisering mot Bjørnevatn i Bjørneparken. Bruer sier klubben begynner å bli klar for sesongstart.
– Det ser bra ut. Vi har et voldsomt trykk om plassene. Dilemmaet for meg som trener er jo å ta ut den beste elleveren, men dette er en konkurranseidrett og da er det et luksusproblem å ha mange gode spillere tilgjengelig. Det har vi i KIF nå. Stallen er bred, sier Bruer.

Framgang

Alta-trener Rune Repvik skryter av framgangen Espen har hatt i Alta, og mener Kirkenes får en svært god spiller på lån.
– Espen har tatt steg hele veien siden han kom hit. Han er svært profesjonell, og har vært svært positiv på trening, spesielt den siste tiden. Samtidig trenger han å få spille kamper jevnlig for å ta de siste stegene, og vi ser derfor på dette som en god løsning for alle parter. Espen er en ung, talentfull gutt med en spennende framtid. Vi får fortsatt gleden av å ha Espen på trening hos oss, og vet at han kan bidra med mye hos KIF, sier Repvik til Alta IFs hjemmeside.
Den offensive midtbanespilleren fikk med seg 528 minutter i 2. divisjon i fjor, da Alta IF rykket opp. På sine seks kamper fra start og ti innhopp satte han også inn to scoringer for klubben.
Utlånsavtalen gjelder fra 1. april til 15. juli, slik at Espen er tilbake i gult og blått før høstsesongen starter 20. juli med bortekamp mot Strømmen IF.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no