18. okt
KIF-KLAR: Espen Johnsen er igjen klar for KIF.
 
Espen Johnsen til KIF
Espen Johnsen går fra Alta IF og er klar for Kirkenes IF og vil bli en viktig spiller i lagets kamp for opprykk til 2. divisjon.

Publisert: 04.jul.2015 14:57
Oppdatert: 23.okt.2017 10:52

Johnsen spilte sin siste kamp for Alta i slutten av juni. Han er nå inne i den obligatoriske 30-dagersperioden som Norges fotballforbund har for spillere som går fra spill som proff til amatør. Han skal dermed være klar for KIF til første kamp i høstsesongen, mot Hammerfest 1. august.

Johnsen skal flytte til Trondheim i august og vurderer overgang til en klubb der, men fotballeder Roger Bruer i KIF sier at de håper å ha Johnsen med hele høstsesongen. KIF gjorde en god vårsesong med ni seire og to tap og ligger på andreplass, poenget bak Tromsø 2. Nå er de forsterket med Johnsen og Uros Vucenovic, som spilte hele den siste kampen mot Skjervøy siste helg (tap 1-2).

- Det blir en spennende høst, der vi håper å være med helt inn i kampen om opprykk. Johnsen og Vucenovic er klare forsterkninger til en allerede god stall, sier Bruer.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no