19. okt
TILBAKE: Igjen er Espen Johnsen tilbake i KIF og igjen er han sentral i en blå-hvit seier.
 
Espen Johnsen tilbake da KIF vant stort
Espen Johnsen var tilbake da Kirkenes IF knuste Ishavsbyen i Tromsø søndag. Laget stoppet ikke før det sto 5-1 og er nå på full fart mot tabelltoppen.

Publisert: 30.mai.2016 22:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:05

Det var sol, 17 grader og fantastiske forhold på Fløyabanen søndag ettermiddag.

Åpnet best

KIF kom best ut av startblokkene og tok ifølge KIF-banden på Facebook ledelsen ved Henrik Floer etter sju minutter. Floer får ballen ute til venstre og klinker til fra 15 meter i det lengste hjørnet, igjen et fint mål fra midtbanespilleren som har hatt en tendens til å komme med flere perler for KIF den siste tiden. De blå-hvite fortsatte å kjøre kampen og ble muligens også snytt for et straffespark.
Dessverre måtte målskårer Floer forlate banen etter en halvtimes spill. 2-0 kom ved Simon Haldorsen, som får ballen på fem meter og triller den enkelt i mål. 3-0 kom fra Espen Johnsen, som blir spilt fri av Milos Vucenovic og avslutter kaldt forbi keeper og i mål. 3-0 ble også pauseresultatet. Vucenovic kunne gitt KIF 4-0 tidlig i annen omgang. Etter rundt 25 minutter spill i finaleomgangen kommer målet fra Vucenovic da han får et innlegg fra høyre og enkelt kan putte fra bakre. 5-0 kom ved Eivind Braaten Blix, kontrollert til høyre for keeper. Helt mot slutten av kampen kommer reduseringen til 1-5.

KIF begynner nå å få alle spillerne tilbake. Og ennå har ikke fjorårets Jørgen Nilsen Jerijärvi vært så mye med. Han har måttet stå over de siste kampene på grunn av eksamen og spill for samelandslaget i VM for urfolk.

Årsbeste

Nå venter viktige kamper mot Fløya og Skarp hjemme og Bjørnevatn borte for Kirkenes.

– Dette var årsbeste av oss, ingen tvil om det. At Espen Johnsen er tilbake i KIF-trøya bidro i stor grad. Men det var den kollektive laginnsatsen som preget laget. Det var god trykk gjennom hele kampen og masse sjanser. Vi har to skudd i stolpen. Ellers er spillere på vei tilbake fra starten og Jørgen Nilsen Jerijärvi snart tilbake fra urfolks-VM, sier en optimistisk KIF-trener, Harald Sørensen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no