6. des
LØP: I helga er det klart for Barentstravet. (Arkivfoto: Yngve Grønvik).
 
Færre løp men de unge får prøve seg
- Det synes jeg er ekstra artig, sier Siri Stenvig Sivertsen.

Publisert: 07.aug.2015 11:02
Oppdatert: 23.okt.2017 10:53

Det er en del færre løp under årets arrangement, men Sivertsen lover en knall dag for alle som møter opp i Pasvik Travpark lørdag formiddag.

Unge ryttere

- Det kjøres V75 i Rovaniemi denne helga, så da blir det færre løp, forteller Sivertsen som trekker frem at mange unge ryttere får prøve seg under årets arrangement.

- Mange av «ponni-barna» har nå blitt gamle nok til å kjøre stor hest, så de skal delta i år. Det synes jeg er ekstra artig, forteller hun.

Vandrepokal

Det hele starter med et godkjenningsløp der to hester deltar. Dette er et løp de må gjennom for å kunne delta i travløp andre steder. Etter det blir det et travløp med sju hester.

- De to siste er montéløp med fire hester i første og fem i det siste. Det er ganske ferske deltakere, så vi deler opp slik at det ikke blir så trangt om plassen, forteller hun. Samtlige av hestene som deltar er varmblods. Det skal også deles ut vandrepokaler.

- Og så er det som vanlig pengepremier, legger hun til. Det blir også mulighet for de aller minste å prøve seg på hesteryggen.

- Ungene kan få prøve både å ri og kjøre shetlandsponni med vogn. Dette gjorde vi første gang i fjor, og det var utrolig populært, avslutter Sivertsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no