20. okt
FOTBALLSOMMER: Patrik, Storm, Gjermund, Sondre og Aksel stortrives på fotballskole, selv om det ikke er så veldig varmt.
 
Feriefotball
Instruktør Eivind Braaten Blix er engasjert. En gutt i rød drakt med Ibrahimovic på ryggen har skutt ballen i mål fra egen banehalvdel.

Publisert: 29.jun.2017 11:33
Oppdatert: 23.okt.2017 11:21

Skåringsmeldingen "Goal! Goal! Goal" er høylytt og sydlandsk. Temperaturen på Kirkenes stadion står ikke helt i stil, men de 46 ungene har både jubelscener, fotballstrømper høyt oppe, håret på rett plass og draktene til sine helter lenger sør.
Her er Manchester United, Liverpool, Barcelona og Real Madrid. Spillerne herfra har ferie, men deltakerne på fotballskolene tar aldri helt fri.

Vant

Patrik, Sondre, Storm, Aksel og Gjermund er fem av de yngste deltakerne. De spilte på lag på tirsdagen, under Braaten Blix sin kyndige og engasjerte ledelse.
Eivind er tidligere trener og kaptein på A-laget. Engasjementet smitter. Ungene hører etter Eivind.

- Ikke mål, roper Eivind, og ungene krummer nakken for å vinne ballen tilbake.

- Glimrende redning, roper instruktøren, og keeperen med altfor store hansker retter ryggen litt ekstra.
Det var kanskje ikke så skummelt å være keeper likevel?

Seier og tap

Seier og tap er noe som hører fotballen til. Selv om dette er barneidrett, jubler ungene for alle mål og kommer det et mål som er finere enn andre, et langskudd eller klikk-klakk-spill fra corner, så får de høre det fra Eivind.

- Goal! Goal! Goal!

Patrik, Sondre, Storm, Aksel og Gjermund slet litt med å innkassere den første seieren under spill-sekvensen tirsdag, men den kom. Og den første til å rope og gratulere var instruktør Braaten Blix og hans assistent og skolissknyter Erik Henriksen.

- Aiaiai, endelig kom seieren, sa Eivind og satte i gang en ny kamp.

Kaldt vær

Fotballskolen i Kirkenes IF og et herværende meieri sin regi er et årvisst arrangement. Det kalde været må nok ta på seg litt av ansvaret for at ikke flere enn 46 meldte seg på denne gang.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no