6. des
SØSKEN-MIX: Joakim og lillesøster Karina Elisabeth Andreassen spilte godt i mix under helgens Finnmarksmesterskap i badminton i Båtsfjord. (Begge foto: privat).
 
Finnmarksmester i herresingel dame
Finnmarksmesterskapet i badminton i Båtsfjord sist helg fikk et merkelig utfall. Vinneren av herresingel ble nemlig en dame.

Publisert: 17.feb.2017 13:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:15

Årets mesterskap samlet 41 deltakere fra seks klubber. Lav deltakelse gjorde at arrangøren bestemte seg for å flytte damesingel U15 til herresingel. Nå viste det seg at herrene trakk seg og dermed ble altså finnmarksmesteren i herresingel U15 en dame og det ble ikke kåret noen mester i dameklassen.

En dag

Arrangøren gjennomførte ifølge Vidar Andreassen i Kirkenes badmintonklubb mesterskapet på en dag, lørdag 11. februar.

De fire deltakerne fra Kirkenes gjorde en god figur. Joakim og Karina Elisabeth Andreassen ble finnmarksmestere i senior A mix. Karina Elisabeth ble finnmarksmester i herresingel U15 (HS U15).

Sølv

Storebror Joakim kom på andreplass i U19 herresingel.  (HS U19). Karina og Ragnhild Dalhaug fikk delt 3 plass HS U15.

- Karina og Ragnhild viste virkelig gode takter i mesterskapet. I herresingel U15 spilte Karina en god kamp i semifinalen mot en jente fra Båtsfjord. Manglet det lille ekstra, litt mer trening så går det veien, sier Andreassen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no