19. okt
Kif gjør det bra for tiden. Neste kamp er mot Ishavsbyen hjemme.
 
Fortjent Kif-seier
Kif tok hjem en 3-2-seier borte mot Hammerfest i helga, selv om laget var stokket om for anledningen.

Publisert: 28.mai.2013 17:05
Oppdatert: 23.okt.2017 10:46

Kif ligger nå på andreplass på tabellen etter å ha vunnet mot Hammerfest. En fullt fortjent seier, ifølge Kif-trener, Tor Martin Hegrenes.

Stokket om

I forkant av kampen måtte man stokke om på laget. Deriblant var Jørgen Nilsen var ute med tre gule kort, så Henrik Floer kom inn. Han scorer også et mål for Kirkeneslaget.
- Vi måtte gjøre noen omrokkeringer, men det gikk bra. Det viser at vi har gode muligheter til å gjøre om på laget, sier Kif-treneren, når avisa snakker med han mandag. Det var Kif som først tok ledelsen, men de mister litt fokus slik at hjemmelaget utligner.
- Det er helt klassisk at man mister litt fokus når man setter første målet, sier Hegrenes. Kirkenesgutta henter seg imidlertid inn og det står 1-3 til pause.

Spennende

I andre omgang svinger det litt fram og tilbake. Det er sjanser på begge lag, men stillingen blir stående helt til det er 20 minutter igjen av kampen. Da setter Hammerfest en straffe som Hegrenes er noe ufortjent.
- De siste 20 minuttene er veldig spennende, men vi ender med å ta en fortjent seier vi er godt fornøyd med, sier han. Neste kamp er hjemme mot Ishavsbyen. Hegrenes mener at laget skal vinne også denne kampen.
- På papiret er dette en kamp vi skal vinne, men det er viktig at vi ikke slapper av. Vi skal gjøre en jobb og gi 100 prosent.

Faktaboks

Kampfakta:

Hammerfest - Kirkenes 2-3.
Pauseresultat: 1-3.
Sted: Breidablikk stadion.
Mål:
Andreas Bjørgve (Hammerfest).
Runar Hustad (Hammerfest).
Henrik Floer (Kif).
Jørn Egil Pedersen (Kif).
Daniel Mikkelsen (Kif).

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no