20. okt
KOS: Gunnar Vælidalo, Trym Dæhlin og Elias Ingilæ fra Hesseng storkoser seg på sitt første Pasvik International.
 
Fotball hele helga
Etter ett års pause var det endelig klart for et nytt Pasvik International.

Publisert: 14.jun.2014 19:44
Oppdatert: 23.okt.2017 10:40

350 fotballunger fra Kirkenes, Pasvik, Bjørnevatn, Sandnes, Hesseng, Murmansk, Polarstjernen, Norild, Vardø og Tana storkoste seg med fotball fra morgen til kveld under åpningsdagen av fotballturneringen og fotballskolen i Pasvik.

Etter en formiddag med fotballskole ledet av instruktører som Sigurd Rushfeldt og Thomas Hafstad, var det klart for å spille fotball på grus- og gressbanen på Pasvik folkehøgskole.

Hessengguttene Trym Dæhlin, Gunnar Vælitalo og Elias Ingilæ er alle lilleguttspillere på elleve år og deltok i sitt første Pasvik International.
- Dette er utrolig gøy. Vi trener og spiller fotball hele dagen. Og så er det diskotek på lørdagskvelden. Bedre kan det ikke bli, sier Trym som er keeper.

I tillegg til fotball, dans og mat, fristet også arrangørene i IL Pasvik Hauk med tur med båt på Pasvikelva lørdag ettermiddag.

Les mer i tirsdagsavisa.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no