19. okt
FEFO: Nå er det klart for Fefo-cup igjen. Denne helgen med de største aldersbestemte fotballspillerne.
 
Fotballkamper fra morgen til kveld
Denne helgen spilles første helg av FeFo-cupen, Kirkenes IFs egen fotballturnering for aldersbestemte lag, i Barentshallen.

Publisert: 04.nov.2016 15:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:10

Denne gang er det de største spillerne, småjenter, smågutter, gutter, jenter og junior som skal spille. Kampene startet allerede torsdag kveld, fortsetter fredag kveld til natt til lørdag, før det er noen timer fri, før det fortsetter med kamper tidlig lørdag til seine natta. Så er det på han igjen tidlig søndag morgen, før turneringen avsluttes med finalespill.

14 lag

Totalt 14 lag fra Øst-, Vest- og Midt-Finnmark og Russland deltar denne helgen; Avju, Berlevåg, Bjørnevatn, Båtsfjord/Nordkinn, Hammerfest, HIF/Stein, Hesseng, Nordlys, Norild, Polarstjernen, Sever Murmansk, Tana, Tornado Nikel og arrangørklubben Kirkenes IF. De nær 120 kampene som spilles denne helgen går i sjuer, nier og ellever.

Nytt av året er at Øst-Finnmarks største fotballturnering går over to helger. Siste helg av FeFo-cupen spilles om to uker, fra torsdag 17. til søndag 20. november. Da er det de minste spillerne, mygg jenter og gutter, minijenter, minigutter, lillejenter og lillegutter som skal spille fotball sent og tidlig.

Kafe

Arrangørklubben legger opp til en god ramme for alle som kommer til Barentshallen for å se fotball. Det vil under hele fotballturneringen være mulig å kjøpe ulike typer mat, kaker og varm og kald drikke i kafeteriaen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no