16. okt
DOBBELT GULL: Vilde Espeseth fra Kirkenes badmintonklubb (til høyre) tok gull i double sammen med Sophie Owen-Davies under helgens nasjonale rankingstevne. Hun toppet det hele med å hente hjem single-gullet også. (Foto: Tor Sandø).
 
Gull i double og single
Vilde Espeseth fra Kirkenes badmintonklubb tok gull i både single og dame-double under det nasjonale rankingstevnet i Sandefjord i helgen.

Publisert: 16.sep.2013 13:20
Oppdatert: 23.okt.2017 11:15

Sammen med makker Sophie Owen-Davies tok hessengjenta gullet i U17-klassen på en overbevisende måte.

- Alle de sterkeste spillerne i U17-klassen var til stede og spesielt i Vildes gruppe var de fleste harde konkurrentene samlet, sier pappa og trener Aksel Espeseth.

Espeseth tok imidlertid vare på mulighetene som bød seg og etter en lang og spennende finale kunne far og datter notere at gullmedaljen i single nok en gang skulle til Kirkenes. I damedouble ble det noe lettere. Etter et par vanskelige kamper så var fasiten klar også her. Vilde og doublemakker Owen-Davies fra Pillarguri og Otta gikk nok en gang seirende ut av en turnering.

- De befestet nok en gang plassen som Norges beste team for tiden. To gullmedaljer til Vilde i en hard og tøff turnering bekrefter den gode starten for forrige helg og vi ser sesongen meget lyst i møte, sier Espeseth senior.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no