22. okt
 
Har Pål og Kjetil laget årets hitlåt?
Pål Harald Hansen og Kjetil Nicolaisen har skrevet og spilt inn den nye klubbsangen 9910 til serieåpningen.

Publisert: 13.apr.2018 18:29
Oppdatert: 13.apr.2018 19:20

Pål Harald Hansen og Kjetil Nicolaisen har skrevet og spilt inn sangen 9910, og Svenn Yngvar Pedersen har laget videoen. Blir dette årets hitlåt, og når kommer remixen?

"Søringan skal nu få møte bjørnevannsramp", synger Pål Harald Hansen med innlevelse i sangen 9910. I morgen er det klart for første seriekamp og den spilles hjemme i Bjørneparken. Denne sangen kommer du som publikum garantert til å få høre mange ganger fremover.

Svenn Yngvar Pedersen forteller at det aller meste har han filmet selv, unntatt liveopptaket fra klubbhuset i fjor høst, som er filmet av Joakim Hansen.

- Bildene er også tatt fra diverse aviser, samt at Sture Sivertsen, Pål Harald Hansen og Kjetil Nicolaisen har tatt stills. Sangen ble laget i forbindelse med 100-årsfesten i fjor høst, etter at opprykket var klart, men det ble etter vært bestemt at den måtte spilles inn på en skikkelig måte, forteller Pedersen.

Dermed ble det innrykk i hjemmestudioet til Kjetil Nicolaisen, som spiller alle instrumentene. Teksten er det Pål Harald Hansen som står for.

- Vi i BIL er utrolig glade for å ha så mange forskjellige kreative mennesker i og rundt klubben, sier Pedersen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no