13. okt
FORSVARE: Iver Kjellmo Johansen og Karina Skagen Enoksen skal forsvare seg på hjemmebane før turen går til Skottland og EM.
 
Har stor tro på Nordnorsk på hjemmebane
Satser på suksess i Barentshallen.

Publisert: 15.okt.2015 09:30
Oppdatert: 23.okt.2017 10:56

Det blir storinnrykk når 170 deltakere og dommere deltar på Nord-Norsk Mesterskap i Taekwon-Do lørdag og søndag. I april arrangerte Kirkenes Taekwon-Do Finnmarksmesterskap, og nå er de klar for sitt største arrangement noen sinne.

Folk i sving

Trener Kent-Tore Skagen har tro på at klubben skal få til et bra arrangement.
– Vi har mange i sving og utøverne har trent godt, så dette tror jeg blir bra, sier han.

Dette er det nest største man arrangerer av Taekwon-Do i Norge. Neste på stigen blir NM. På programmet står både individelle konkuranser og lagkonkuranser, henholdsvis lørdag og søndag.

I klassene for mønster og sparring konkurreres det i fem forskjellige klasser med utøvere fra 12 år og oppover. I tillegg skal det kåres vinnere i knusing og spesialteknikk. Disse konkurransene er forbeholdt seniorer fra 19 år og opp.

EM-klare

For Karina Skagen og Iver Kjellmo Johansen blir dessuten Nordnorsk på hjemmebane en god oppkjøring før de reiser til Edinburgh i Skottland for å delta på EM. De drar allerede tirsdagen etter arrangementet i Kirkenes.

– Dette er første gangen at to stykker fra Kirkenes deltar på EM, og med et slikt stevne rett før, blir det en flott oppkjøring, avslutter Skagen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no