18. okt
JUBEL: Stemningen i Hesseng-leiren var god etter de tre meget gode gruppespillkampene, som ga laget 15-3 i målforskjell. Stemningen var ikke så mye dårligere tross 0-4 og sorti fra Norway Cup i 16-delsfinalen torsdag.
 
Hessengjentene ute av Norway Cup
Etter 0-4 for Hetlevik i 16-delsfinalen er Hessengjentene ute av verdens største fotballturnering. Men stemningen var likevel god etter kampslutt.

Publisert: 01.aug.2013 11:14
Oppdatert: 23.okt.2017 11:04

Etter tre klare seire og 15-3 i målforskjell på de tre gruppespillkampene var optimismen stor i Hesseng-leiren da 16-delsfinalen mot Hetlevik fra Askøy utenfor Bergen begynte. Men det ble tidlig klart at det var et godt lag de møtte på gressbanen på Bjølsen. Vestlendingene ga seg ikke før de hadde skåret fire mål på Hessengs keeper, Sandra Larsen.
- Motstanden var hard, så her fikk spillerne det tøft, sa foreldrerepresentant Rolf Gunnar Nilsen rett etter kampslutt torsdag formiddag.
Han er uansett fornøyd med jentenes innsats.
- Vi har nådd målet vårt i og med at vi gikk videre. Spillerne er nok skuffet nå, men når dette siger inn, så vil de likevel være brukbart fornøyde med hva de har vist og oppnådd i Oslo disse dagene. Det er ingen grunn til å deppe så lenge. Dette har vært et eventyr og en kjempeopplevelse, sier Nilsen.
Hjemturen til Finnmark er ikke før på søndag.
- Før den tid får vi finne ut hva hovedstaden har å by på, sier foreldrerepresentanten.
For å vise at spillerne og støtteapparatet ikke deppet så alt for mye etter kampen, presterte Hesseng-jentene et høyt kamprop på telefonen til lokalavisa etter kampen.
- Det er jentene sine det, sa Rolf Gunnar Nilsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no