19. okt
LAGET: Ine Åsheim Nilsen, Sunniva Josefsen, Karoline Oshaug, Maiken Worum, Flora Nergård,?rida Pedersen, Kristin Andersen, Helle Amundsen, Linn Jeanette Mathisen, Synnøve Johansen og Sofie Bækø er klare for Norway Cup. Med seg har de trenerne Steinar Larsen og Svein A. Midtli. To av jentene var ikke tilstede da bildet ble tatt.
 
Hessengjenter klare for Norway Cup
Masse dugnadsarbeid og tomflaskeinnsamling har gjort at jentelaget til Hesseng IL får en fin tur til Oslo og Norway Cup.

Publisert: 26.jun.2016 09:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:05

Hesseng IL sitt jentelag har jobbet dugnad hele vinteren og skal reise på Norway cup i slutten av juli. Allerede i fjor høst begynte de å jobbe for å samle inn penger. De har samlet inn masse tomflasker og fått inn rundt 40 000 kroner bare på det. I tillegg har de vært med på varetelling, loddsalg, konvoluttlotteri, jobbet i Barentshallen, vært dommere og drevet kafeer. Totalt rundt 150 000 kroner gjør at jentene skal bo bra på hotell og ha gratis buss og trikk under oppholdet i hovedstaden i slutten av juli. I tillegg har de selv vært ute hos det lokale næringslivet og samlet sponsorer for å få trykket en treningsgenser.

Det er 14 jenter og to trenere som skal til Norway Cup i sommer, to av dem er lånespillere fra Polarstjernen og KIF. Både spillere, trenere, foreldre og støtteapparatet er veldig takknemlige for alle som har bidratt og hjulpet jentene skaffe penger.

Når de stiller på Ekebergsletta 31. juli har de havnet i gruppespill med jentelag fra Etne, Askim og Lyn. Norway Cup er verdens største fotballturnering for barn og unge i alderen 10 til 19 år, og har vært arrangert siden 1972.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no