19. okt
SØLV: BIL tok sølv i Polaris cup og vant Fair Play-pokalen for god oppførsel.
 
HIL og BIL til finaler
Hesseng ILs jentelag og Bjørnevatn ILs småguttelag kom lengst i helgens Polaris Cup i Porsangerhallen i Lakselv.

Publisert: 22.feb.2016 15:40
Oppdatert: 23.okt.2017 11:01

Både Hesseng IL, Bjørnevatn IL og Kirkenes IF stilte med flere lag i turneringen som i år ble arrangert for 21. gang. Og med kamper nærmest i ett fra tidlig fredag til søndag ettermiddag, var det en sliten gjeng som kom tilbake til Sør-Varanger søndag kveld.

Finaletap og Fair Play

Hesseng ILs jenter kom helt fram til finalespill søndag ettermiddag. I en ganske så jevn finale ble Porsanger 1 litt for sterke og vant 1-0. HIL-jentene gjorde et meget godt gruppespill og slo Porsanger 2 2-1 i semifinalen.
Bjørnevatn ILs smågutter kom seg også til finalen. Her ble det bråstopp mot et meget godt Alta-lag med 0-4. I kvartfinalen sto det 2-2 etter full tid og fem minutter med «Sudden Death». Mynten som ble kastet etter kampslutt, vippet BILs vei og dermed var de i semifinalen. Her slo BIL Porsanger 1 3-1 etter en meget god kamp. Om ikke dette var nok, kronet BIL en kjempegod turnering med å vinne Fair Play-pokalen for god og forbilledlig oppførsel.

Bronsefinaler

Kirkenes IFs jentelag spilte seg fram til bronsefinale. Her ble det tap 0-1 for Bossekop. I semifinalen ble det tap 1-2 mot Porsanger 1. I gruppespillet vant KIF-jentene sine tre kamper. Også KIFs smågutter spilte seg fram til bronsefinale. Her ble det tap 2-0 for Porsanger 1. I semifinalen tapte KIFs smågutter 0-3 for Alta 1 og i kvartfinalen 3-0 over HIF/Stein.

Bjørnevatn IL 1 i gutter slo HIF/Stein 1-0 i kvartfinale etter en meget god kamp. I semifinalen var ikke marginene helt med, der det ble tap 1-2 for Porsanger 1. I bronsefinalen ble det 0-4 mot HIF/Stein 1. BILs andre guttelag endte på ellevteplass etter 2-1 over Alta 2 i plasseringskamp.
Også for de andre sør-varangerlagene var det flere gode prestasjoner. Hessengs smågutter endte på 14. plass etter 7-0-tap i futsal for Bossekop i plasseringskamp. KIF stilte med to rene KIF-lag og et samarbeidslag med Hesseng. Sistnevnte tapte kvartifinalen 2-3 på straffesparkkonkurranse for Porsanger etter 0-0 etter ordinær tid. De to andre KIF-lagene endte på 13. plass (seier på myntkast over Nordlys etter 0-0 ved ordinær tid) og 16. plass etter 2-3 over Alta 1.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no