20. okt
STERKT: Sindre Rognmo Joahsen (til venstre) fra Sandnes og Sander Rosanoff fra Vadsø gjorde en sterk figur under Finnmark Offroad denne uka.
 
Historiske gutter
Sindre Rognmo Johansen syklet seg i helga til topp-plassering i offroad i distansen 150 km. På laget hadde han kompis Sander Rosanoff fra Vadsø, og guttene er de første til å vinne på 150 km.

Publisert: 04.aug.2016 21:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:07

– Det var to sjekkpunkt, og frem til det første sjekkpunktet var det ganske lett terreng, sier Sindre.

Tyngre

Videre forteller han at det ble tyngre til andre sjekkpunkt, Jotka, da de syklet over 1000 høydemeter. Guttene klarte likevel å få en luke til laget bak, og Sindre sier at etter en fem-minutters stopp på Jotka løsnet det opp. Han sier at løypa besto av minimalt med asfalt, og mye traktorvei, stier og myr.

– Vi trykket på for å få best mulig tid, sier Sindre.
Når han og Sander innså at de hadde en såppas stor luke til laget bak, trykket de på for å komme raskest mulig i mål. Det lønte seg, da guttene ble de første til å komme i mål. Tiden deres ble på sterke 10 timer og 16 minutter.

Historisk

Guttene ble også historiske, da det var første gang distansen 150 kilometer ble konkurrert i, og de derfor ble de første vinnerne av juniorklassen.
Sindre er veldig fornøyd med prestasjonen.

– Jeg satser på langrenn, og har ikke syklet så mye, sier Rognmo Johansen.
Han forteller at han heller har gått på ski og løpt, og at han ikke hadde trent så mye på sykkel som de andre før dette rittet.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no