19. okt
GLEDE: Milos Vucenovic (til høyre) takker for pasningen fra Jørn Persen.
 
I ekstase i 89. minutt
KIF prøvde og prøvde - og til slutt gikk det.

Publisert: 14.jun.2015 19:56
Oppdatert: 23.okt.2017 10:52

Søndagens hjemmekamp mot Fløya var tett og jevn, med mange farlige muligheter på hver side.

KIF presset hardest, og tilbrakte mye tid i målområdet til Fløya. Men Fløya var for gode til å snappe ballen tilbake før det kunne bli for farlig. Selv om Kirkenes IF kom med mange målsjanser, ble de enten forhindret eller skuslet bort, til frustrasjon for både spillerne og et til tider veldig engasjert publikum.

Mange langpasninger gikk rett i foten på Fløya-spillere eller rett i hendene på Fløya-keeperen. Men det var akkurat en slik langpasning som endelig førte til seiersmålet i kampens 89. minutt.

Jørn Persen passet ballen frem langs midten av banen, mens Milos Vucenovic sprintet frem og forbi en håndfull Fløya-forsvarere. Vucenovic fanget ballen opp akkurat rett, og lobbet den forbi både en Fløya-forsvarer og keeper.

Det hadde vært en del dødtid, blant annet på grunn av skadde spillere, så kampen var langt fra over. Fløya satte opp farten og presset hardt for å utligne. Men til slutt måtte de se seg tapt for laget som for øyeblikket topper 3. divisjonslista i Troms og Finnmark.

Les mer og se seiersskuddet i SVA mandag!

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no