18. okt
AKTIVITET: Idrettsgallaen skal få barn i barneskolealder i aktivitet. Her ser vi Magnus Brekken under fjorårets arrangement. (Arkivfoto)
 
Idrettsgalla fra stall til basseng
Kjører tredagers idrettsgalla neste uke.

Publisert: 15.okt.2015 15:56
Oppdatert: 23.okt.2017 10:56

Fra fredag 23. oktober til og med søndag 25. oktober, altså neste uke, holdes årets Barnas Idrettsgalla flere steder i kommunen.

– Her møtes barn fra 1. til 7. klasse for å prøve ulike idrettsaktiviteter. Vi har knyttet til oss ulike lag og foreninger. Så dette er en dugnad mange lag deltar på, og vi prøver å variere hvilke aktiviteter ungene skal få prøve, skriver Kari Hoseth i initiativtakerne Hesseng IL.

Kalaset begynner med runderidning på Stall Fire Vinder på Sandnes den fredagen.

Så flyttes det til Barentshallen følgende lørdag for det som beskrives som en høytidelig åpning, med flere aktiviteter. Hoseth nevner der friidrett, håndball, orientering, hinderløype, dans og taekwondo.

Det bærer videre til bassenget og gymsalen på Kirkenes skole søndagen. Der blir det svømming, klatring og bryting.

– Idrettsgallaen har vært arrangert av Hesseng IL fra 2005, og det er mange som har funnet motivasjon og idrettsglede på dette arrangementet.

Hesseng IL tar æren for å trekke i trådene slik at det blir idrettsgalla hvert år, men vi hadde ikke kunnet gjennomføre dette uten at andre idrettslag var positive til å stille opp. Helga er en fellesdugnad for idretten i Sør-Varanger, påpeker Hoseth.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no