18. okt
BARENTSIDRETT: Idrettssamarbeidet i Barents fortsetter som før, sier representanter fra Barents Sports Committee (BSC), fra venstre?Michael Fleuron (Sverige), Osmo Happonen (Finland), daglig leder Rune Rafaelsen i Barentssekretariatet, May Bente Eriksen (Norge) og Alex Zubko (Russland). Foto: privat).
 
Idrettssamarbeidet går sin gang
Idrettssamarbeidet i Barentsregionen holder koken tross den spente politiske situasjonen i Russland.

Publisert: 30.sep.2014 18:10
Oppdatert: 23.okt.2017 10:43

Forrige uke hadde Barents Sports Commitee (BSC) møte i Kirkenes. I samtaler med Barentssekretariatet ble det forsikret at idrettssamarbeidet mellom landene Norge, Russland, Sverige og Finland går som normalt til tross for den vanskelige situasjonen i Russland.

Folk-til-folk

- Folk-til-folk-samarbeidet i nord har lange tradisjoner og er for viktig til at vi lar politikk påvirke dette. Vi har et utmerket samarbeid med sportskomiteen i Murmansk og inviterer våre idrettsvenner til arrangement i Norge som vanlig, sier leder May Bente Eriksen i BSC Norge i en pressemelding.

På møtet fikk daglig leder Rune Rafaelsen ved Barentssekretariatet overlevert rapport fra årets Barents Winter Games i Tromsø. BSC benyttet anledningen til å orientere om videre planer for idrettssamarbeidet i Barentsregionen.

Sommerleker

Barents Summer Games skal avholdes i Finland fra 7. til 9. august neste år. Her forventes det opptil 1500 deltakere fra Norge, Sverige, Finland og Russland.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no