18. okt
VIL BORT: Keeper Igor Spiridonov vil bort fra Kirkenes i løpet av vinteren og Kirkenes IF vil gjerne la han gå. Men vil noen ha han?
 
Ikke hørt noe fra TIL
Avisa Nordlys hevdet før helga at KIF-keeper Igor Spiridonov er under vurdering hos eliteserieklare Tromsø IL. – Jeg har ikke hørt noe, sier Spiridonov selv.

Publisert: 11.nov.2014 06:30
Oppdatert: 23.okt.2017 10:45

KIF-keeper Igor Spiridonov har i flere sesonger vært Kirkenes IFs klart beste spiller. Og med Tromsø IL klare for Eliteserien, så kommer også spekulasjonene om de kan være interesserte i å hente en av de absolutt beste tredjedivisjonsspillerne i Troms og Finnmark.

Prøvetrente i fjor

Første gangen Igor prøvetrente med TIL var etter cupkampen mellom KIF og TIL i fjor. Da sa daværende Tromsø-trener Agnar Christensen at noe kunne skje. Men Igor kom hjem igjen og har ikke hørt noe fra klubben siden. TIL rykket ned forrige sesong, men er nå tilbake i Eliteserien igjen. Nordlys spekulerer i at litauiske Spiridonov kan bli hentet til Tromsø og få muligheten til å utfordre Benny Lekström på keeperplassen. Kirkenes IF selv mener at Spiridonov nå fortjener muligheten for å spille på et høyere nivå. TIL vil ifølge Nordlys ikke fornye kontrakten med Lars Herlofsen og ønsker utfordring for klubbens svenske førstelagskeeper, Benny Lekström.
Selv sier Spiridonov at han ikke har hørt noe fra Tromsø IL.

– Jeg så også nyhetsartikkelen i Nordlys, men har ikke hørt noe fra Tromsø. Jeg håper å forlate Kirkenes i løpet av vinteren og spille på et høyere nivå kommende sesong. Det eneste jeg kan gjøre er å vente og se om jeg får noen tilbud fra andre klubber, sier Spiridonov.

Ikke aktuelt

Sportssjef Svein-Morten Johansen i Tromsø IL har også sett artikkelen i Nordlys.

– Slik jeg leser artikkelen er ikke vi spurt, sier Johansen.

– Dere har tidligere hatt Spiridonov på prøvespill. Kan det være aktuelt med et nytt treningsopphold?

– Vi kommenterer vanligvis ikke navn. Men det er foreløpig ikke aktuelt med Spiridonov, så får vi se hva tiden viser, sier Johansen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no