10. des
[b]Ingen mål:[/b]KIF klarte ikke å bryte gjennom forsvaret, i det som var en sjansefattig kamp hjemme mot Hammerfest.
 
Ingen festfotball i solskinnet
Både Bjørnevatn og Kirkenes fikk besøk av Hammerfest FK i helga. Rutine og mental psyke utgjorde forskjellen mellom hjemmelagene, som møtte et organisert og gjerrig bortelag.

Publisert: 11.sep.2017 14:34
Oppdatert: 23.okt.2017 11:24

Størst spenning var det knyttet til lørdagskampen i Bjørneparken. Etter en imponerende sesong av Bjørnevatn i år med 16 seire og kun en uavgjort, var det viktig at klubben ikke mistet forspranget ned til Norild.

Gjestene åpnet best
Rundt 50 tilskuere hadde funnet frem til Bjørneparken i solskinnet. Men det ble tidlig klart at det var gjestene fra Hammerfest som hadde mest krutt i bena. Etter midtveis spill av førsteomgangen, dreide det meste av kampen seg for Bjørnevatn om å forsvare seg mot et godt organisert bortelag.

Det skulle ta nærmere 20 minutter før Bjørnevatn kunne tegne seg den første virkelige målsjansen. Utover i omgangen, fikk Bjørnevatn endelig organisert spillet sitt. Da skulle alt være duket for Bjørnevatns målkonge, Dan Michael Randa.

Kampen åpner mer opp
Randa fikk et flott mål, men mot spillets gang. Men mye av oppskriften for Bjørnevatn denne sesongen kan forklares av mental styrke under press og effektivitet foran mål.

Videre utover i andre omgangen fikk Bjørnevatn et sterkere tak på kampen og fikk bedre kontroll. Dette godt hjulpet av at Hammerfest måtte opp i angrep og at det ble mer rom. Og da dukket Randa opp igjen - etter et flott forarbeid på venstrekanten. Dermed ble det en ny 2 - 0 seier.

Fansen på sin side mener det fremdeles er for tidlig å feire gull. Styremedlem Joakim Hansen var på plass i Bjørneparken.
Vi tar ikke helt av ennå. Hodet holdes kaldt til gullet er vårt. Skulle vi rykke opp må vi ta utfordringene når de kommer, sa Hansen, med tanke på økte reisekostnader og reisetid.

Tam kamp i Kirkenes
Kirkenes IF fikk besøk av Hammerfest søndagen. Bortelaget fulgte mer eller mindre samme oppskriften fra Bjørneparken.

Hammerfest lå kompakt i bakrekka, med et godt organisert midtbaneledd. Dette førte til at det unge laget fra Kirkenes slet med å etablere et godt spill.

Farligst var hjemmelaget på dødballer. Det hele ble dessverre en lite underholdende fotballkamp i høstsola, som endte 0 - 0.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no