19. okt
 
Ingrid nært toppen i NNM
To løpere representerte Kirkenes IF i nordnorsk mesterskap i orientering helga som var.

Publisert: 21.aug.2014 16:41
Oppdatert: 23.okt.2017 10:42

To løpere representerte Kirkenes IF i nordnorsk mesterskap i orientering helga som var, da mesterskapet ble holdt i Nordreisa. Der gjorde unge Ingrid Renna Eilertsen det skarpt. Ingrid stilte i Damer 13-14-årsklassen i sprint, og klarte seg til en andreplass. Tora Indregard fra Tromsø var overlegen vinner med tida 13:48, mens Ingrid kom inn på 18:40. Det var totalt seks løpere i sprintkonkurransen.

Dagen etter var det langløp. Da kom Ingrid inn på førsteplass av tre deltakere i klassen Damer 13-16C, med tiden 26:51. Det var fire minutter foran neste deltaker.

Også Ingrids mor Sigrid Renna deltok i Damer 50-klassen i begge løpene. Hun kom på andreplass av tre stykker i sprint, og tredjeplass i langløp.

Fred Inge Eilertsen i KIF skulle selv løpt, men ble syk. Han håper å få med seg flere deltakere i fremtidige NNM.

- Vi jobber med rekrutteringen. Det har ikke vært mange på hvert nordnorske mesterskap, men vi har vært representert. Vi ønsker å prøve å få til et stafettlag, sier Eilertsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no