10. des
bronsjefinale junior: KIF og BIL Junior (født etter 1.1. 1998) møtte hverandre i bronsjefinalen. Seier gikk til BIL etter straffesparkkonkurranse og to gode redninger av målvakt.
 
Jentene tok to gull under FeFo-cup
KIF har arrangert FeFo-Cup to helger på rad. Fredag, lørdag og søndag ble det spilt over 100 kamper i hovedturneringen, der over 500 barn og unge deltok.

Publisert: 06.nov.2017 16:55
Oppdatert: 06.nov.2017 17:00

Denne helga ble hovedturneringen i FeFo Cup 2017 gjennomført i Barentshallen. Kirkenes idrettsforening har for 14 år på rad invitert til FeFo Cup som er klubbens årlige fotballturnering for aldersbestemt fotball.

I år har man fordelt turneringen over to helger, for å øke kamplengdende for alle klasser. Søndagen ble hovedturneringen, som besto av over 100 kamper, (smågutter, småjenter, gutter, jenter og junior) avsluttet.

Hver kategori endte i sluttspill der de beste av lagene gikk videre i kampen om medaljer.

Jentene tok flest gull

Sett med lokale øyne var det jentelagene til KIF som innsanket flest gullmedaljer. Oversikten etter turneringen viser at KIF tok totalt 3 gull. Dette var innen kategoriene «Gutter», «Jenter» og «Småjenter». Bjørnevatn og Hesseng tok ingen gullmedaljer, men Bjørnevatn IL fikk både bronsje og sølv.

I kategorien «gutter», født etter 1.1. 2001, vant KIF-gutter 2 i finalen mot HIF/Stein/HFK 2. Resultatet ble 1-0.

«Jenter», født etter 1.1. 2000, ble vunnet av KIF som vant en imponerende 3-0 seier over Norild.

KIF vant også finalen i «småjenter», født etter 1.1. 2003, også her med en sterk 3-0 seier. Dette over Bjørnevatn IL som endte med sølv.

De to siste kategoriene ble vunnet av besøkende lag. «Junior», født etter 1.1 1998, ble vunnet av IL Norild, mens «Smågutter», født etter 1.1 2003 gikk til det russiske laget Sever 03.

fantastisk turnering

Både barn og voksne så ut til å ha trivdes godt under fotballturneringen. Mens barna var opptatt av å spille ball og heie på lagkameratene, var flere av de voksne satt i arbeid i pizza og pølseboden.

– Dette har vært en fantastisk fotballturnering og vi vil rette en stor takk til alle som har hjulpet KIF med gjennomføringen av helgen, oppsummerte speaker, Tor Sandø, på vegne av klubben da siste kamp var blåst av.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no