13. okt
DOUBLE 1: Joakim Andreassen (Kirkenes, nærmest) med doublemakker Viacheslav Popov fra Monchegorsk. (Foto: privat).
 
Joakim og Ingelin tok badmintongull
Joakim Andreassen og Ingelin Espeseth fra Kirkenes badmintonklubb tok i helgen gull i Spartreffet i Berlevåg.

Publisert: 24.nov.2016 16:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:11

Kirkenes badmintonklubb deltok i treffet med et lite knippe spillere. Sammen med et 70-talls andre fra finnmarksklubbene og også med en et større antall spillere fra Kolahalvøya. Turneringen ble gjennomført på tradisjonelt vis med kamper lørdag og søndag og med den alltid populære banketten på lørdag kveld.

Fire medaljer

Kirkenesspillerne kom hjem med totalt fem medaljer - tre gull og to bronse - i tillegg til mange andre gode kamper og resultater. Joakim Andreassen og Ingelin Espeseth stod for gullfangsten i henholdsvis herresingle senior C og mixdouble senior A. Bronsemedaljene ble tatt med hjem av Karina Andreassen/Ragnhild Dalhaug i damedouble U15 og Ingelin sørget for den siste pokalen i herredouble senior.

Andrine Sofie Wiik fikk fjerdeplass i damedouble U15 og søster Hanna kunne innkassere femteplassen i mix B senior. Hun ble nummer fem i klassen damesingle U17. Reiseleder Gaute Wiik sikret femteplass i herresingle senior C.

Vilde

Vilde Espeseth var i helgen med i Norwegian International 2016 i Jotunhallen i Sandefjord. Deltakelsen var fra alle verdenshjørner og damesingle-finalen gikk mellom to utøvere fra Malaysia og Mauritius. Espeseth fikk bakoversveis i første runde.

- Vi registrerer at det er langt fram til de aller beste, sier trener og pappa Aksel Espeseth.

Vilde og doublemakker Marlene Wåand tapte knepent sin første double.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no